Het lijkt erop dat Javascript uit staat in uw browser.


Javascript moet aan staan in uw browser om deze pagina te kunnen bekijken.

 

Christelijk gemengd koor ChaverimKoorbegeleiding

logo Chaverim

pianiste Pianiste : Janine den Toom

Janine den Toom is geboren op 10 juli 1989 en is woonachtig in Moerkapelle. Op haar 13e kreeg ze, na ca. 2 jaar keyboardles, pianoles van AdriŽnne Zeevat. Van 2005-2012 volgde ze pianolessen bij Peter Verweij. Sinds 2008 is ze pianiste tijdens uitvoeringen van Chaverim.

"Paulus zegt in zijn brief aan de Kolossenzen: 'Zing ter ere van God met een dankbaar hart psalmen, hymnen en geestelijke liederen.' Dat is wat we met Chaverim mogen doen. Ik vind het mooi om onze muzikale gaven, die we van God ontvangen hebben, in te zetten tot eer van Zijn Naam en tot verspreiding van het Evangelie. Muziek is een taal die ieder mens verstaat."


dwarsfluitiste Fluitiste : Anita Hoogendoorn - van Dijk

Anita is geboren op 9 januari 1985 en woont in Oudewater. Op haar 9e kreeg zij haar eerste fluitles op de muziekschool in Woerden van Dirk Belzer. Later volgde ze lessen bij Egbert Jan Louwerse. Op de muziekschool heeft ze meegespeeld in verschillende orkestjes en ensembles, waaronder een fluitkwartet. Ze heeft deel uitgemaakt van de talentklas en later van de Kopgroep op deze muziekschool.

Vanaf 2002 werkt ze regelmatig mee aan uitvoeringen van verschillende koren, waaronder Chaverim.